THEATERREGIE

Toneelstuk
Kindercursus Theater Goor Carole van Ruitenbeek
Grieks Toneelstuk Kunstklas Theater Kottenpark Enschede eindexamenvoorstelling Carole van Ruitenbeek

Regie amateurtheater volwassenen en jongeren/studenten 

Ben je op zoek naar een ervaren regisseur van amateurtoneel, dan kun je bij mij terecht. Ik werk op basis van improvisatie of vanuit bestaande toneelteksten, van komedie tot tragedie,  met klassieke en moderne teksten. 

Theater is een prachtige manier om te genieten en je bewust te worden van de mens in al zijn rollen en pogingen tot overleven, of je nu speelt of kijkt. In al zijn pracht, kwetsbaarheid en eigenlijk het niet weten. Het in conflict raken met de wereld, een ander of met zichzelf. In welk verhaal dan ook.

We werken samen aan onder andere tekstbegrip, personage-ontwikkeling. verbeeldingskracht, gebruik van de zintuigen en inleving om tot geloofwaardig en authentiek spel te komen. 

Incidentele castingadviezen

Voor korte of langere filmprojecten beschik ik over een bestand met acteurs en actrices uit verschillende amateurgroepen uit de regio. 

Als je meer wilt weten, of je wilt een informatief, open en vrijblijvend gesprek, neem gerust contact op.

Referentie regie

“Op de een of andere manier weet Carole mij en andere spelers zo te regisseren dat er heel snel een sfeer ontstaat waarin we komen tot een open en vrij spel. Alle onnodige ballast, franje en druk, kan ik onder regie van Carole, zowel tijdens het repetitieproces als tijdens de voorstelling, heel goed loslaten. Dan wordt spelen echt genieten en voor ons publiek is het heel fijn om naar te kijken." Angela Reijrink

Geïnteresseerd?
Neem vrijblijvend contact op:

Carole van Ruitenbeek

06 – 28 53 69 56

carole@carolevanruitenbeek.nl