TRAININGSACTEUR

Bent u op zoek naar een betrouwbare trainingsacteur met natuurlijk, respectvol en gevarieerd spel, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik zorg dat de situatie veilig maar ook uitdagend genoeg is voor de trainee. Zo krijgt hij of zij inzicht in het eigen gedrag en de mogelijkheden om dit te veranderen waar het nodig of gewenst is. Ik werk in alle openheid en geef zuivere en liefdevolle feedback.

Mail mij gerust voor meer informatie: carole@carolevanruitenbeek.nl 

Trainingservaring

 • 2020 trainingsacteur De Apenheul, personeelstraining lastige bezoekers. Hier ook een deel van de workshop gegeven. 
 • vanaf 2019 simulatiepatiënt UT, Master Psychology, Gezondheid en Technologie.
 • vanaf 2019 acteur assessments minor WIGK / GGZ Saxion Hogescholen Enschede
 • 2017 - 2018  MySafeHouse.nl. Trainingen aan medewerkers supermarkten (Borne) /zorginstellingen (Deventer)
 • vanaf 2018  Trainingsacteur Saxion Hogescholen vanuit ZZP: Minor GGZ, Social work. 
 • 2007 - 2017 Saxion Hogescholen. Training geven aan assessmentacteurs 2007-2018. Thema’s uit de dagelijkse praktijk van de hulpverlening
 • 1995 - 2000 Conflicthanteringsbureau “De Spiegel”, Haaksbergen, toenmalige politie opleiding te Lochem, parttime: situaties uit de praktijk

Trainingsopleidingen

 • Acteursbureau Kapok B.V. Opfris trainingsdag januari 2017
 • Voormalig trainingsbureau de Spiegel Haaksbergen
 • Academie voor Expressie door Woord en Gebaar Utrecht, theaterdocent: diploma 1991

Talen

 • Nederlands: goed, in woord en geschrift
 • Engels, goed, in woord en geschrift 

Referentie 

Referentie 25 april 2021 

"Je bent in staat om de diverse rollen op natuurlijke wijze neer te zetten, waardoor er een dynamiek ontstaat tussen jou en de student. In je spel ben je zowel volgend als ontregelend. Dat laatste is noodzakelijk, omdat de student in staat moet zijn met complexe situaties om te gaan.

In je feedback zorg je ervoor liefdevol, constructief en bemoedigend te zijn. Tegelijkertijd is deze feedback best confronterend, maar laat de student "heel", zodat er ruimte ontstaat voor het leerproces.

Tijdens onze samenwerking zie ik een gedreven, deskundige professional gericht op verbinding en gestuurd door praktische wijsheid, opgedaan door vele jaren (levens) ervaring. Je humor is een bijzondere kracht van je, die bovenstaande alleen maar versterkt."

Janneke Tip, docente Saxion, bij de assessments minor WIGK Saxion Hogescholen Enschede, Social Work.

Raymond van Kammen, Mysafehouse.nl, trainingen aan professionals (agressie en geweld). "Om de realiteit te benaderen werk ik samen met Carole van Ruitenbeek. Een zeer ervaren en bedreven actrice die in staat is om diverse soorten gedrag en typetjes neer te zetten om zodoende de deelnemers in staat te stellen het aangeleerde om te zetten in praktijk situaties. Carole kan zich zeer goed aanpassen aan het gedrag van de deelnemer, geeft fijne en onderbouwde reflecties en is in staat om de situatie aan te vullen naar het niveau van de deelnemers. Ik werk graag met haar samen en hoop deze samenwerking nog lang te mogen voortzetten. Derhalve kan ik Carole van harte aanbevelen voor acteerwerk in de breedste zin van het woord!" Februari 2018.


Carole van Ruitenbeek
J.W. Swiersstraat 2
7521 DP Enschede
06-285 36 956

carole@carolevanruitenbeek.nl